Juventus zal Paulo Dybala in januari gaan lossen
نوشته شده توسط : Hency

Juventus maakte een grote plons in 2018 omdat het Real Madrid $ 117 miljoen betaalde voor superster-spits Cristiano Ronaldo. De ondertekening betaalde onmiddellijk dividend: CNBC rapporteerde dat Juventus 520.000 Juventus voetbalshirts met de naam Ronaldo binnen slechts 24 uur na de deal verkocht, waardoor het team $ 6 miljoen tot $ 9 miljoen verdiende. Maar het aandeel Juventus daalde in april toen de ploeg in de kwartfinale door Ajax uit de Champions League werd geslagen.

Sinds het verlaten van Manchester United in 2009 heeft Cristiano Ronaldo doelpunten gescoord voor de lol. Bijdragen met maar liefst 450 totale stakingen voor Real Madrid, de aanvaller heeft ook al 30 keer de achterkant van het net gevonden voor Juventus, maar afgelopen zaterdag toonde hij een kwaliteit die vaak over het hoofd wordt gezien.

Juventus zal Paulo Dybala in januari uitladen nadat Maurizio Sarri besloot dat de Argentijn niet in dezelfde aanval kan spelen als Cristiano Ronaldo. Tottenham en Manchester United waren in de zomer geïnteresseerd in de 25-jarige. De interesse van Real Madrid in Manchester United-ster Paul Pogba met een goedkope voetbalshirts zou niet eindigen als Zinedine Zidane werd ontslagen, vooral als de La Liga-reuzen de voormalige Juventus-manager Massimiliano Allegri aanstellen.

Juventus zal een club-record bieden om Borussia Dortmund-ster Jadon Sancho te ondertekenen. Hij heeft 16 doelpunten gescoord en 26 assists verstrekt in de Bundesliga tot nu toe en zal niet snel vertragen, met drie doelpunten in vijf Bundesliga-wedstrijden in de huidige campagne.





:: بازدید از این مطلب : 187
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 مهر 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: